Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

woensdag 1 augustus 2012

We zijn er weer!!!!

Na een heerlijke vakantie zijn we weer lekker thuis. De vakantiewas is gedaan, alles opgeruimd, vandaag nog heerlijk in de achtertuin na zitten genieten van een supermooie en zonnige dag maar vooral.... ben weer helemaal online en heb er weer zin in. 

Hier nog een kaartje uit de 'oude doos'. 


Het afdrukje van Magnolia is ingekleurd met de Derwents en wederom dezelfde papierlijn gebruikt van 'Upsy Daisy' als in de vorige blogpost. 

Zoals ieder jaar moet ik na de vakantie snel aan de slag met de kerstkaarten en zoals gewoonlijk gaat dat weer een race tegen de klok in worden. Ook staat de Clubdag weer in de agenda, (een schitterend project waar weer de nodige uurtjes ingestoken gaan worden), de cropavonden gaan eind deze maand weer van start en de 1e workshops staan gepland. 

Maar ... eerst nog even genieten van een klein weekje vakantie voordat we echt aan de slag gaan. 

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!
 

4 opmerkingen:

 1. Wat een lief en mooi kaartje
  en geniet nog maar even van
  je vakantie

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig dat je er weer bent hoor, het is maar stil in blogland, helemaal als je al vakantie hebt gehad zoals ik. Ben erg benieuwd naar het werkstuk voor de clubdag, maar ja ik weet het je mag niks zeggen. hihihi.
  Nog fijne dagen.
  Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je er weer bent meis :)
  Je kaartje is echt schitterend !!

  liefs Astrid

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela