Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

dinsdag 17 juli 2012

Happy Everything

Ook dit kaartje komt nog uit de 'oude doos' en is gemaakt met de prachtige lijn "Enchanted" van Upsy Daisy.   Een papierlijn waar ik geen genoeg van kon krijgen en er zullen nog heel wat kaartjes hiervan volgen. Ik heb er nu een stuk of 4 - 5 mee gemaakt en het papier is nog steeds niet op. 


Tilda is met Memento gestempeld op DCP papier en ingekleurd met de Copic Markers. Het afdrukje is totaal niet naar behoren gekleurd, maar ja... dat krijg je ervan als je na een jaar de Copics uit het stof haalt en de techniek niet echt meer beheerst. Na de vakanties wil ik mezelf echt weer wat meer gaan richten op het Copic kleuren. 

Voor nu weer bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

6 opmerkingen:

 1. Nou,... het mag dan volgens jou niet naar behoren met de copics zijn gekleurd ... ik vind het een schitterend kaartje. Wat een prachtige papier en kleuren. Groetjes, Ankie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het ook een schitterend kaartje hoor Angela, mooi papier is dit zeg.
  Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach joh! Wat is naar behoren? Ik vind het een prachtig kaartje met een heel lief ingekleurd Magnoliaatje! :-)
  Liefs, San

  BeantwoordenVerwijderen
 4. he angela,

  ik zit vanmorgen net aan jou te denke! hoest?

  leuk kaartje!

  groetjes
  rebelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dan maar uit de oude doos, kaart is perfect.
  Liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. een schitterend kaartje hoor Angela!
  Liefs Tiets

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela