Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

woensdag 22 augustus 2012

De 'oude doos' raakt nog niet leeg.

En weer een kaartje uit de schitterende lijn gemaakt van 'Upsy Daisy'. 

Dit Criss-Cross kaartje heb ik al een hele tijd geleden gemaakt samen met de dames van de Cropgroep. Een heel leuk modelletje en voor veel doeleinden te gebruiken. Het afdrukje van Magnolia is gekleurd met de Derwents en Prisma's. Deze 2 soorten potloden zijn heel goed onderling te combineren. Het kaartje is verder afgewerkt met een kantje en natuurlijk een bloementoefje. 

In het kaartje zit een 'labelkaart' met een persoonlijke boodschap. De tekst is gestempeld op een correspondentiekaartje en uitgestanst met een Nestability. Helaas heb ik hier geen foto van. 

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

5 opmerkingen:

 1. Wat een geluk dat er nog zo veel moois in je oude doos zit nu het op je prachtig verbouwde zolderkamer zo heet is hahhaaaaaaaaaaa!!! Het begint nu toch al heerlijk af te koelen, nog 1 dag en de warmte is volgens mij eindelijk het huis uit, heerlijk!!

  Liefs, Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattige kaart! Ik vind dit modelletje echt te gek! Leuk gedaan!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi gedaan Angela.
  Liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela