Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

zondag 26 augustus 2012

Nou moe????

Ik snap er niks van, maar al mijn foto's zijn foetsie!!! 

Iemand een idee hoe dat kan? Het enige wat ik me kan bedenken is dat ik een google+ account heb aangemaakt en mijn foto's daar in heb geplaatst om ruimte hier te besparen. Maar ja... dit was nou ook weer niet de bedoeling. 

Wie kan me helpen, want ik kom er niet meer uit

5 opmerkingen:

 1. Ja ik weet het,het is allemaal anders,en we moeten het weer opnieuw uitzoeken hoe het allemaal in elkaar zit,je wordt hier niet vrolijk van helaas kan ik je ook niet helpen.
  Succes er mee.

  Groetjes Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Hennie,
  Ben zowat de hele avond bezig geweest om in ieder geval de foto's van dit jaar weer opnieuw erin te zetten. Maar vrolijk wordt je idd niet van.

  XOXO Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Joh, dat had je ook allemaal niet hoeven te doen, gewoon lekker staan laten, zo snel ben je niet door de ruimte heen :)
  Nu zul je alle foto's weer opnieuw moeten linken denk ik ???
  Wat een toestanden zeg, ik weet dat Cora er laatst ook last van had, misschien kan zij je verder helpen !

  liefs Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Balen meis, ik kan je helaas niet helpen maar ga nu wel duimen dat het hier niet ook gaat gebeuren, ik zou me echt geen raad weten!! Kan een of ander kanjer op de Club je niet helpen????

  Liefs, Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helaas, Astrid, het is al gebeurd. Ik moet ook gewoon effies eerst bij jou aan de bel trekken natuurlijk. Stom stom stom

  XOXO Angela

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela