Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

woensdag 16 december 2009

En voor de verandering eens geen kaartje gemaakt maar

een heuse weekkalender gescrapt.

Gisteravond heb ik er een workshop in gegeven en het was wederom weer een hele gezellige avond. Weer eens wat anders zo voor de feestdagen. Want tsja... zo'n saaie kalender is natuurlijk ook geen gezicht.... Na wat kunst en vliegwerk heeft iedereen het af kunnen krijgen en ik heb er zelfs ook nog eentje voor 's ma kunnen maken.

Verder heb ik nog een label gemaakt voor om een flesje wijn. Niet dat ik vaak een flesje wijn cadeau geef (hooguit lekker aan mezelf) maar toch heel leuk om te maken voor als je wel eens een keer een flesje cadeau doet. Toen ik de Mangnolia Ink had weten te bemachtigen was ik er meteen helemaal weg en ik moest voor mezelf ook zoiets maken. Na een uurtje tekenen had ik een patroontje klaar en ben daar mee aan de slag gegaan en aangezien ik nog niet zo'n ervaren scrapper ben heb ik 'm eerst maar eens nagemaakt om te kijken hoe of wat. Hij staat hier in mijn hokkie te pronken op de kast.

En ja hoor...eindelijk is er dan één project klaar van het Magnolia-event in Doorn. De andere 2 projecten laten nog even op zich wachten. Ik heb nog wat opdrachtjes uit te werken die even voorrang hebben, maar dit leuke telefoonnotitiehouderdoosje (poehee...een goeie voor Scrabble) staat op het tafeltje naast de foon.

Ik heb in iedergeval niet stilgezeten en ben weer druk bezig met het volgende.

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

5 opmerkingen:

 1. Wat een geweldige creaties heb je weer gemaakt Angela, ze zijn allemaal erg mooi geworden.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje wat een leuke ideetjes weer zeg! Die fleshanger is heel gaaf geworden.
  Groetjes,
  Katja (ook van clubs..)

  http://katzzcreaties.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige creaties allemaal Angela! Die label om de hals van de fles vind ik helemaal superrr!!
  Groetjes, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauuuuw meis wat heb je dat allemaal schitterend gemaakt zeg!! super en die kalender vind ik zooo mooi!!

  liefs ikke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi wat leuke zeg je fles label altijd leuk om te geven en te krijgen fles zo geven is ook maar kaal toch gr tanja

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela