Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

zondag 27 december 2009

De kerstdagen zijn achter de rug...

de cadeautjes zijn gegeven dus die kan ik nu dan ook plaatsen. Iedereen in de familie is ondertussen voorzien van een heuse scrapkalender. De kalender die in het berichtje hieronder staat heb ik aan mijn moeder gegeven en voor mijn opa en oma heb ik zo'n zelfde gemaakt. Deze heb ik gemaakt voor mijn zus die gisteren ook jarig was
(Simone, nogmaals van harte meid)

Deze gemaakt voor mijn schoonmoeder waarbij ik rekening heb gehouden met de kleuren van haar interieur.

Voor mijzelf ga ik er natuurlijk ook nog 1 maken, uuhh.... 2. 1 Voor in de keuken en 1 voor in mijn hobbyhokkie. Verder heb ik afgelopen dinsdag nog een leuke workshop gedaan. Deze kaart hebben de dames gemaakt en de avond draaide om het maskeren met als thema een echte wintserse kaart. Met al die sneeuw van de afgelopen week kon het niet toepasselijker. In het nieuwe jaar ga ik gewoon weer vrolijk verder met de freubelarij maar dan wil ik me wat meer gaan richten op het maken van leuke cadeautjes en natuurlijk de kerstkaarten voor volgende jaar. Kaarten heb ik ondertussen in overvloed en weet van gekkigheid niet waar ik er mee moet blijven. Wel heb ik heb mezelf weer opgegeven voor de kerstkaartenaktie op de club van Tiets. Want tsja...kerstkaarten blijft toch iets verschrikkelijk moois, ook al is het 30 graden buiten. Ook in het nieuwe jaar hoef ik mezelf dus niet te vervelen. Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

6 opmerkingen:

 1. Ohh wowww Angela,wat een schitterende kalenders zeg,mooi papier en kleuren.
  Echt heel erg mooi gemaakt.
  En wat een prachtige kaart zeg,leuk die sneeuwpop,mooi papier en de kleuren zo mooi zacht.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh, hihi, je blog is inderdaad erg mooi. Mooie kalender heb je erop staan :) Ik ben er echt onwijs blij mee, hij is gaaf!
  Was gisteren gezellig feessie.
  XXX Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kalenders! Ik kan me voorstellen dat je die voor jezelf ook nog gaat maken! En een lief kaartje: geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb net je blog ontdekt. Vind je kalenders helemaal geweldig. Ben gelijk volger bij je geworden.

  gr. Silvia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank je wel, allemaal, voor jullie lieve reacties.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. kom eens op mijn blog kijken angela

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela