Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

zondag 29 november 2009

Na een hele drukke tijd ...

vol met leuke workshops en evenementen kan ik nu dan eindelijk weer eens wat plaatsen.
Als eerste de kaartjes voor de workshops die ik bij de Scrapheap heb mogen gegeven. In totaal heb ik 22 dames de techniek van de Copics en de Derwent Coloursoft potloden mogen leren. Voor mij was het harstikke nieuw om voor een grotere groep (gemiddeld 9 dames per keer) een workshop te geven en dan ook meteen 2 technieken tegelijk. Het was heavy, maar zo ontzettend leuk. 's Avonds ging ik echt moe maar zeer voldaan weer richting huis.
Ik had de kaartjes expres wat rustig gehouden, aangezien niet iedereen houdt van veel poespas en tierelantijntjes. De dames hadden er de vrije hand in om de kaart naar eigen idee te maken, maar de meeste kwamen toch wel erg overeen met de voorbeelden.
~*~
Ook heb ik hier thuis nog een workshop gegeven waar ook weer de Copics en de Derwents centraal stonden. Met 4 dames zijn we 's morgens aan de slag gegaan en ook deze workshop is een succes geweest waar een vervolg uitgekomen is.
~*~
Gisteren heb ik samen met mijn zus Simone de afsluiter gehad van 2 drukke maanden. Om 8 uur 's morgens zat ik in de auto op weg naar Doorn naar het Magnolia-event van Paper & Pictures. Wat hebben wij een geweldige leuke dag gehad.
3 Gave workshops, een doosje voor memoblaadjes, een receptenboekje met 2 doosjes, een geweldige leuke kaart met minifloppies en een make en take stonden er op het programma. Helaas heb ik dus ook daadwerkelijk niets af kunnen krijgen. Zo gauw ik er weer even tijd voor heb maak ik het af en plaats ik de foto's hier op mijn blog.
~*~
Vanmiddag heb ik mezelf opgesloten in mijn hobbyhokkie en heb de workshop uitgewerkt voor volgende week dinsdag. Dan ga ik met 5 dames aan de slag om een saaie weekkalender voor het nieuwe jaar te scrappen, zodat het een mooie blikvanger word en waar met veel plezier de afspraken opgeschreven kunnen worden.
~*~
De volgende workshop die ik ga geven wordt een mooie wintersekaart waar het "maskeren" centraal. Hier heb ik gisteren schitterend papier voor gekocht en heb er echt zin in om er mee aan de slag te gaan. Verder heb ik een aantal mooie stempels gekocht die heel goed gebruikt kunnen worden voor deze "maskerworkshop'.
~*~
Mocht je nou interesse hebben of meer willen weten over de workshops die ik geef, hetzij bij 'De Scrapheap' of bij mij thuis, mail dan even voor info.
~*~
Voor nu wens ik iedereen nog een hele fijne avond verder en veel plezier met wat de plannen zijn. Ik ga nog even lekker aan de freubel.
Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

8 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige en leuke kaartjes, ze zijn allen super! Oeps wat heb jij het druk, succes!
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo die onderste twee kaartjes zijn ook helemaal geweldig. De andere kende ik al want ik was ook bij de Scrapheap en het was geweldig

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het zijn allemaal prachtige kaartjes, leuk hoor die kleurtjes!

  Groetjes, Bea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldige mooie kaarten allemaal...bezige bij!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. stuk voor stuk prachtige kaartjes, Angela.........en wat ben jij een druk baasje zeg!!
  groetjes, Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schitterende kaarten Angela,leuke stempels,en wat een mooi papier.
  Je heb het maar druk zeg.
  Maar het zal wel heel gezellig geweest zijn.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hé Zoes,
  Ja joh, wat was het leuk allemaal. Zo gezellig om samen met jou aan de freubel te gaan. En je kaartjes zijn allemaal super!! Ik heb tijdens de workshop ook veel van je geleerd. In het nieuwe jaar gaan we samen weer verder freubelen hoor!!!!
  Liefs Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het zijn allemaal prachtige kaartjes, Angela!!

  Liefs,
  Marjoleine

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela