Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

donderdag 26 juni 2014

Aloha ...

Het is me weer gelukt om een DT-kaartje te maken voor het blog van GeWe Hobby. Dit keer eens geen kaartje met een afdrukje wat is ingekleurd met Faber Castell maar met een afbeelding van een van de schitterende vellen van Pion's "From Grandma's Attic". Een schitterend alternatief als je wat krap in de tijd zit en toch een kaartje nodig hebt. 


Deze dame kijkt een beetje nors maar ze zal het vast niet zo bedoelen. 

Het dessinpapier wat ik gebruikt heb is een wat oudere lijn van Maja Design "Vintage Autumn Basics" en deze blijft mooi. Hier gaan jullie nog meerdere kaartjes van zien want het blijft schitterend papier en multifunctioneel. Met een bloementoef, een tekststempeltje van Whimsy en een stukje lint heb ik het geheel afgewerkt. 

Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden. 

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

1 opmerking:

  1. hallo Angela
    Via cards by Astrid ben ik op jouw blog terecht gekomen, en dat was smullen wat een prachtige kaarten.
    Ben meteen volger geworden.
    groetjes Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela