Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

maandag 19 mei 2014

Sending Smiles...

Soms heb je van die momenten dan zit werkelijk alles tegen. Zo ook met dit kaartje. Het wilde gewoon niet lukken. Uiteindelijk is het dan wel goed gekomen en heb je ook wat. Alle materialen die ik hier gebruikt heb zijn afkomstig van GeWe Hobby

De schitterende Digi "Rory catching butterflies" is exclusief beschikbaar gesteld door Heather van Lacy Sunshine Stamps voor de club "Kaarten maken met Tiets"

Door het vele werken en drukte hier in en om het huis, staat de freubelarij momenteel op een heel laag pitje. Ik probeer elk vrij momentje even te pikken om lekker naar zolder te gaan, maar momenteel ben ik 's avonds zo moe dat ik blij ben dat ik even lekker op de bank kan ploffen. Ach.. af en toe heeft een mens even pas op de plaats nodig. 

Voor nu bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

3 opmerkingen:

 1. Tis niet aan je kaart te zien hoor dat alles tegenzat, een bjoetie is het!! Sterkte met alles meid!! Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterend deze kaart Angela, ik vind haar zoooo lief de digi, helaas kan ik hem niet aanvragen omdat ik de tijd niet heb haar te maken, ivm vakantie, maar ja, volgende keer beter.
  Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is schitterend Angela!!! Ik ken dat gevoel hoor en ik begrijp ook waarom je geen puf en tijd hebt.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela