Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

zondag 1 april 2012

Special Digi van Krista

Wat zijn we weer vreselijk verwend op de club. Krista heeft ons weer getrakteerd op een werkelijk schitterende digi 'Springtime' die speciaal voor de leden is gemaakt. Een van de spelregels is wel dat je minimaal 2 weken lid moet zijn van de club wil je in aanmerking komen voor deze digi. De digi is nog niet te koop in haar webwinkel, maar ga gerust eens kijken wat voor moois Krista nog meer maakt. 


Dit is mijn uitwerking van "Springtime" Ik heb het afdrukje ingekleurd met de Derwents en de bloemetjes bewerkt met de Spicapennen. Het papier is een wat oudere lijn van Bo Bunny. Met wat bloemetjes, stanzen en ponsen het kaartje afgewerkt. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden. 

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!
 

6 opmerkingen:

 1. Gaaf Angela, ik had het al gezien op de Club en oooooh wat worden we weer verwend, super!!!

  Liefs, Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi gedaan Angela.
  liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk kaartje, Angela.
  Vrolijke kleuren.

  Groetjes,
  Sjanie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wowwww ..... wat een schitterende kaart meis, prachtig !!

  liefs Astrid xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super leuke kaart! gaaf stempelafdrukje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De digi ligt hier ook klaar om ingekleurd te worden. We worden inderdaad goed verwend. Je hebt er weer iets schitterends van gemaakt. Super ingekleurd. Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela