Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

zaterdag 14 april 2012

RKDVC D4 Kampioen.

Deze keer geen kaartje van mij, maar wel een foto waar ik (wij) super trots op ben (zijn). Ons Desley is vandaag met zijn voetbalteam kampioen geworden. Na een zenuwslopende wedstrijd uiteindelijk toch met 2-0 gewonnen. 


Met een overdosis aan supporters en de Drunense Paparazzi in hun kielzog hebben ze deze klus toch weten te klaren. Na afloop een ontzettend gezellig feestje in de DVC kantine en wij hopen allemaal dat de jongens nog lang op deze dag terug kunnen kijken. Oja, Desley staat 2e van rechts. 

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer! 
 

3 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd Desley (en de andere jongens natuurlijk)!

  Groetjes Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat trotse Mam en natuurlijk Desly en zijn team!!!!

  Liefs, Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd, goed hee!
  Zeker een feestje waard.

  Groetjes lynda

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela