Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

woensdag 3 februari 2010

Een easelkaartje gemaakt...

met een Solletje (Scrap on Line) van Angelique. Het mooie papier is van Bo Bunny en natuurlijk hoort daar "Sweet Tilda" bij Magnolia. Ook ben ik weer eens aan de knip geweest. Gisteravond is de 3d-club geweest en de dames verwachten toch min of meer dat er een voorbeeldkaartje is van de techniek waar ze mee gaan werken. De techniek waar ze mee aan de slag gingen was Sticker Stitch van Leane de Graaf. Op zich eigenlijk wel een hele leuke techniek om eens een keer te doen voor de afwisseling, maar o o o, dat 3d hè. Het is echt mijn ding niet meer. Het is wel effe lekker verstand op nul en knippen maar, maar kleuren vind ik toch echt 10x leuker. Maar afijn... een kleurseltje voor een 3d-cluppie kan natuurlijk niet. Met het maken van deze kaartjes heb ik maar meteen gebruik gemaakt van de "Kerstactie"op de club van Tiets en dit zijn kerstkaart 6 en 7 van dit jaar.
Kerst/winterkaartje nr 8 van dit jaar is ook klaar en dus voor de maand februari ben ik meteen weer helemaal bij. Inspiratie is opgedaan uit de Magnolia Inc. nr. 2. Ik zag dit modelletje staan en vond 'm helemaal geweldig. Een heerlijk rustig kaartje, met weinig papier. Jammer dat het blauw een beetje flets overkomt, maar fotograferen is niet mijn sterkste kant.
Ondertussen ben ik ook begonnen aan een heel leuk projectje wat ook een SoL is geweest en waar ik helaas niet eerder aan toe ben gekomen om het te gaan maken. Vanavond hoop ik er weer lekker voor te gaan zitten als de kids in dromenland zijn.
Ik ga aan de gang voor het avondeten en wens iedereen een hele fijne dag verder
Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

6 opmerkingen:

 1. Ik begrijp helemaal wat je bedoelt. Ik ben zelf zo blij dat we dat niet meer hoeven te doen dat knippen en borduren... jak... laat ons maar stempelen en kleuren... das veel leuker.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterend kaartje geworden Angela!!
  Liefs, San

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je weer mooie kunstwerken gemaakt! En ik moet bekennen dat ik ook niet zoveel meer met het 3d heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kaarten Angela.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaartjes Angela, ook de 3dtjes hoor. Ik wil het eigelijk wél weer 's doen, maar ja het scrappen trekt toch wel 'n véél ietsiepietsie meer.

  Gr. Agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hele leuke kaartjes heb je gemaakt en ja 3-d ? ik heb alles weggegeven er van had het er helemaal mee gehad

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela