Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

donderdag 25 februari 2010

De Copicdemo tijdens de "Rommelmarkt"

bij de Scrapheap is achter de rug en ik denk dat ik wel mag zeggen dat het een groot succes was. Om 10.30 uur zat ik al als een bezetene te kleuren en om 11.00 uur zat de tafel vol met dames die het ook wilde uitproberen. Je kon echt werkelijk waar over de koppen lopen in de winkel, zo druk was het. Ook was er veel interesse voor de airbrush en ook die konden de mensen zelf uitproberen. Ook een groot succes. Deze 2 kaartjes had ik op de valreep nog kunnen maken om mee te nemen. Ik had natuurlijk meerdere kaartjes bij die met de Copics ingekleurd waren, maar die staan elders al op mijn blog en het is gekkenwerk om ze nog een keer te plaatsen. Ik ga nog even mijn spullen klaarmaken voor de eerste cursusavond morgen bij de Scrapheap, en dan hoop ik vanavond nog iets te kunnen maken voor een vriendje van Desley die zaterdag zijn verjaardag viert. Maar of het gaat lukken???? Ik weet het niet, maar doe mijn best.
Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

5 opmerkingen:

 1. Hele schattige kaartjes! En ik ben erg blij met de lessen die je me geleerd hebt! Ik ben helemaal om! Nogmaals dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke kaartjes en het was zeker een hele geslaagde dag zaterdag ik ben ook lekker van wat spulletjes af gekomen

  gr etty

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kaartjes Angela!! en wat leuk dat iedereen zo enthousiast was over de copics!
  Ik ben trouwens wel heel benieuwd wat je voor het vriendje van Desley gaat maken... als ik het goed denk.... veel succes!
  liefs, Agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattige kaartjes Angela, ze zijn heel mooi!
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. helemaal geweldig die kaartjes van jou!!

  liefs Saskia

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela