Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

zaterdag 7 februari 2015

Hobbymaatjesdag Noordeloos ...

Een aantal weken geleken werd ik benaderd met het verzoek of ik een workshop wilde overnemen voor de Hobbymaatjesdag in Noordeloos. De persoon in kwestie moest wegens omstandigheden afmelden en tsja... als ik half kan ga ik er heel voor. In de hobbywereld moet je elkaar ook kunnen helpen, vind ik. 

Zij had een leuke workshop gemaakt en hals over kop ben ik vorig weekend snel aan de slag gegaan om de voorbeelden te maken en pakketjes te maken.  Ik had zelf tussen de bedrijven door nog een fikse griep opgelopen en kon dus niet eerder aan de slag.  Gelukkig heb ik behoorlijk wat voorraad in huis en kon 29 pakketjes vullen. 

Vandaag was het dan zover en vanmorgen werd ik om 07.15 uur al opgehaald en vertrokken we richting Noordeloos. Tsja... beter als zo heel vroeg. Samen met Ria en Evelyn hebben we de auto van Gerda van GeWe Hobby leeggehaald en de 'mobiele winkel' klaargemaakt. 

Rond de klok van 09.30 uur kwamen de dames binnengedruppeld en al snel was er een boel gezelligheid. De workshop die ik gegeven heb werd zeer positief ontvangen en de dames die deelnamen hebben allemaal een schitterend doosje gemaakt. Ingrid, bedankt voor de superorganisatie weer. Gerda, Ria en Evelyn, jullie bedankt voor de gezellige dag. Volgende maand in Den Bosch doen we het nog eens dunnetjes over. 

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela