Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

woensdag 9 april 2014

Ondertussen zijn we alweer aangekomen in April en tussen alle drukte door, komt er heel af en toe nog een knutseltje uit mijn handen. 


Deze keer heb ik een Tag voor jullie die ik heel bewust rustig en blanco heb gehouden. Op deze manier kun je 'm voor alle doeleinden gebruiken en een tekststempeltje is natuurlijk zo geplaatst. Het afdrukje van Magnolia heb ik ingekleurd met Faber Castell. De Tag heeft een afmeting van 10.5*17 cm en heb ik beplakt met dessinpapier van Maja Design. Verder een bloementoefje erop verwerkt en klaar is de tag. 

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer.


Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

1 opmerking:

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela