Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

zaterdag 22 februari 2014

PostCard

3 weken geleden ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan en wel het inkleuren met PanPastel. Het was wel even zweten maar ik vind dat ik het er toch aardig vanaf heb gebracht. Of het mijn ding is, dat betwijfel ik nog. Ben toch echt wel een Faber-kleurder. Maar goed.... de wonderen zijn de wereld nog niet uit en je moet af en toe eens wat nieuws uitproberen.


Het La-la-land stempeltje mocht ik even van mijn dochter lenen (Thanks, Quinc) gestempeld met zwarte Archival  en vervolgens ingekleurd met de Pannetjes. Hiervoor heb ik 2 penseeltjes gebruikt van Rayer, nr. 1 en 2. 

Verder heb ik gebruik gemaakt van:
Cardstock | Kraft en Creme
"Koffierondje"
Bloementoefje uit eigen voorraad

Bedankt weer voor het langskomen en tot de volgende keer


2 opmerkingen:

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela