Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

zondag 10 november 2013

Kerstkaart nr 9

Dit gaat 'm niet worden in 2013. Van de zoveel die ik er eigenlijk moet maken, is dit pas mijn 9e kerstkaart voor dit jaar. Om de een of andere reden, lukt het me gewoon niet om 40 kerstkaartjes te maken. Ach... ik kan er wel moeilijk om gaan doen, maar in de winkels hebben ze tegenwoordig zulke mooie kerstkaartjes dat ze ze zelfs verkopen.



Dit kaartje heb ik gemaakt met het schitterende papier van Maja Design "It's Christmas Time". Deze lijn heb ik nog liggen van vorig jaar, maar hij blijft mooi. 
Het Nostalgische plaatje is van Pion Design. Op een vel van 30x30 cm zitten schitterende afbeeldingen om de mooiste kaartjes mee te maken. Verder heb ik nog wat Sizzix stanzen  gebruikt, een swirl van Noor! Design, een stukje kant, wat touw, bloemetjes en dewdrops. 

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

1 opmerking:

  1. Och meis ben je zoo druk dat zelfs de Club-stok achter de deur niet voor voldoende kerstkaartjes kan zorgen?? Maar liever een handjevol hele mooie die je met plezier hebt gemaakt -zoals deze - dan een haastklus en moeten!! CAS is ook heel leuk hoor, hoeft toch niet altijd bomvol te zitten??

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela