Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

vrijdag 7 juni 2013

Workshop 'Inkleuren met Potloden'

Afgelopen dinsdag hebben we bij GeWe Hobby de laatste avond gehad van de Workshop 'Inkleuren met Potloden'.  Deze workshop bestond uit 5 avonden en we begonnen in februari met de basistechniek van het kleuren met potloden. Naarmate de Workshop vorderde werd de moeilijkheidsgraad aardig opgeschroefd. De gekleurde afdrukjes zijn verwerkt in een label en op de laatste avond hebben we het geheel compleet gemaakt met een bijpassend doosje om het labelboekje in te bewaren. 

Het eindresultaat 

Het losse doosje

Met het bijbehorende labelalbum

Op de laatste Workshopavond konden de dames zelf kiezen waar ze het afdrukje voor het doosje en kaft mee wilde inkleuren; 8x Faber en 1x Derwent. 

Hier nog even alle gemaakt labels:

Label 1 | Inkleuren met Derwent Coloursoft

Label 2 | Inkleuren met Faber Castell Polychromos 
 

Label 3 | Inkleuren met Derwent Coloursoft

Label 4 | Inkleuren met Faber Castell Polychromos 

Vanaf september gaan we bij GeWe Hobby weer van start met een volledig vernieuwde workshop "Inkleuren met Faber Castell". De technieken zijn het zelfde alleen de verwerking van de gekleurde afdrukjes wordt anders.

Heb je ook interesse in zo'n super gezellige workshop bij GeWe hobby? Hou dan de webwinkel in de gaten of stuur een mailtje naar CardVision@live.nl

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

4 opmerkingen:

 1. Ziet er allemaal enig uit Angela!!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig ingekleurde afdrukjes. Leuk project en mooie tags!! Fijn weekend. Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij komen de 14de september de workshop inkleuren met Faber Castell volgen. Ik ben benieuwd. Heb er erg veel zin in!

  Groetjes,
  Katja

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela