Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

donderdag 11 april 2013

Workshop 'Inkleuren met potloden | Derwent'

Afgelopen dinsdag was bij GeWe-hobby de 3e avond van de cursus "Inkleuren met potloden" en deze stond in het teken van het Kleuren met Derwent Coloursoft

Met een groep van 8 gezellige dames gingen we aan de slag en aan het einde van de avond had iedereen toch het label weer helemaal klaar met dit als eindresultaat In februari hadden we een extra kleuravond en voor die avond had ik weer ander afdrukje. Het afdrukje is ook hier gekleurd met Derwent Coloursoft. Ondertussen begint er al aardig vorm te komen in het labelalbum. Volgende maand komt er weer eentje bij, maar dan weer gekleurd met Faber Castell.

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

3 opmerkingen:

  1. Leuk hoor, zo'n labelboekje! Oeh, die potloden. Ik moet er niet aan beginnen hoor. Niet goed voor de portemonnee.

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela