Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

donderdag 14 februari 2013

Workshop 'Inkleuren met potloden | Derwent'

Afgelopen dinsdag hebben we de eerste avond gehad van de Workshop "Inkleuren met potloden' bij GeWe-hobby. Deze avond stond het kleuren met Derwent Coloursoft centraal en na eerst wat informatie, en het materialen pakketje bekeken te hebben,  zijn we snel aan de slag gegaan. 

Het gekleurde afdrukje is verwerkt in een label en zo heb je na 5 lessen een leuk naslagwerk in de vorm van een label-album. 


Op de achterkant van het label zit een pocket met daarin weer een labeltje met de gebruikte kleurnrs. 

Volgende maand gaan we verder met deel 2 en dan staan de Faber-Castells centraal. Ook deze keer zit er weer een heel pakketje bij om er uiteindelijk weer een label van te maken. 

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

7 opmerkingen:

 1. Wat leuk Angela, het plaatje en de tag zien er schattig uit!! Ik heb juist een kaart geplaatst waar ik ook mijn Derwents weer eens heb gebruikt, echt zooo leuk dus ga het nu vast weer vaker afwisselen met de markers.

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi gedaan.
  Groetjes en een fijn weekend Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat geweldig leuk gedaan Angela dat is vast geweldig leuk ontvangen bij de dames!
  Liefs Tiets

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal leuk zeg wat een top idee, geweldig !!
  Liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela