Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

zaterdag 5 januari 2013

Kerst 01 | Joy to the world


Als allereerste wil ik graag al mijn trouwe volgers een heel Gelukkig Nieuwjaar toe wensen. Wij zijn oudejaarsavond heel goed en gezellig doorgekomen. Rond de klok van 22.00 uur zaten we met een groep van 9 personen lekker te smullen en te borrelen. De jaarwisseling was ondanks de miezerregen geweldig, we keken onze ogen uit met al dat schitterende vuurwerk. Uiteindelijk was het 4 uur toen we in bed lagen. 

Inmiddels zijn de feestdagen weer achter de rug, kerstboom is opgeruimd en ook op het werk is de kop er weer van af. Maandag gaan man en kids ook weer het normale ritme in en is alles weer zoals het hoort te zijn. 

Tussen het kerstdiner en de oliebollen door heb ik ook nog wat gefreubeld. Ik blijf nog even in de sfeer van de kerst. De eerste kerstkaart van 2013 is een feit. 


Deze kaart is in de vorm van een Tag en gemaakt met het prachtige papier van Maya Design "Vintage Winter". Als basis heb ik Wit en Kraft Cardstock.  Met een Nostalgisch plaatje van Pion Design, Snowflurries en het Reetje van Tim Holz, Frame rechthoek van Noor! Design, de Kerstboom van Marianne Design en een leuke tekststempel was het geheel compleet. 

Op naar de volgende kerstkaart. 

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!


3 opmerkingen:

 1. wat gaaf geworden meis ! Liefs joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie label Angela.
  Prachtig kleurgebruik!
  En ook hier wens ik je nog even een heel fijn en creatief 2013!!
  Liefs, Agnes

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela