Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

woensdag 12 december 2012

Joy to the World

Een van de laatste kerstkaartjes van dit jaar en ik moet heel eerlijk bekennen dat ik mijn missie helaas weer niet volbracht heb. Gelukkig zijn er van die goeie fabrikanten die daar heel goed op aansluiten. Neem een Hallmark bijvoorbeeld. Schitterende kaarten en prijstechnisch gezien scheelt het niet veel met je eigen fabricaat  Het is per slot van rekening toch een kostbare hobby. 

Dit kaartje is ook weer gemaakt met de schitterende papierlijn "Lost & Found Christmas" van My Minds Eye. Tilda is ingekleurd met de Derwent Coloursoft, uitgeknipt en in de cirkel opgeplakt. Vervolgens ben ik mijn la met stanzen weer ingedoken om de boel te pimpen. Strikje en een paar DewDrops erbij en klaar is Klara. Na dit kaartje volgen er nog 2 kerstkaartjes die van mijn hand komen. Ben je benieuwd wat ik nog gemaakt heb, hou dan mijn blog in de gaten. 

Ook voor nu weer, hartelijke dank voor het langskomen en tot de volgende keer!

 

2 opmerkingen:

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela