Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

woensdag 30 mei 2012

Celebrate

En weer zijn we op de club verwend met een schitterende Digi. Paula van Pollycraft heeft op de valreep "Celeste Amberglow - Celebrate" speciaal voor ons gemaakt omdat de club "Kaarten maken met Tiets" volgende maand 8 jaar bestaat. En dat moet natuurlijk gevierd worden.Leden van de club kunnen deze digi gratis aanvragen. Ben je geen lid van de club en wil je toch graag in het bezit komen van deze digi, ga dan naar de webwinkel van Pollycraft. Vanaf donderdag is "Celeste Amberglow - Celebrate" verkrijgbaar. Wacht niet te lang want de webwinkel van Pollycraft gaat binnenkort sluiten. 

Ik heb dit kaartje gemaakt met een wat oudere lijn van BoBunny, afdrukje ingekleurd met Derwent Coloursoft en met de Spica-pennen wat accenten aangebracht. Verder heb ik het geheel niet te veel gepimpt omdat het papier al druk genoeg is van zichzelf. 

Deze opdracht is weer voltooid en op naar de volgende maar weer. 

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer! 
 

4 opmerkingen:

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela