Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

woensdag 24 augustus 2011

Als eerste wil ik graag iedereen bedanken voor het bezoeken van mijn blog en de reacties die geplaatst worden op een berichtje. Dit is zo ontzettend leuk om te lezen, dat je meteen weer zin krijgt om iets te maken en te plaatsen.

Gisteravond kon ik eindelijk weer eens de tijd en vooral de rust kunnen vinden om een kaartje te maken en dit is het dan uiteindelijk geworden. De stans Weathered Clock van Tim Holz had ik al een tijdje in de la liggen en toen ik 'm kocht had ik achteraf echt zoiets van 'wat moet ik ermee' Afijn... toch maar eentje gedraaid en we zien wel wat er uit de vingers komt. In het begin was het niet veel maar toen ik het Fika-papier van Maja Design erbij pakte, de nodige bakken met bloemen, rolde deze eruit. Het Magnolia-afdrukje heb ik ingekleurd met Distress Inkt


Na een heerlijk relaxed avondje gisteren was dit kaartje rond de klok van 22.00 uur klaar. Nu nog een tasje erbij maken en ik heb weer een leuk setje, al zeg ik het zelf.

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer! 

 

13 opmerkingen:

  1. Wat is ie mooi geworden.
    Een erg mooi geheel.
    gr. Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk om te lezen hoe je over de klok hebt zitten dubben. Bij mij is het niet echt anders Angela.Ik vind hem zoooo gaaf maar denk steeds "hoe vaak doe ik er iets mee?". Maar vorige week op de beurs riep hij "koop me, koop me" waar ik maar keek dus een dilemma maar...ik heb hem NIET!!!! Lang verhaal, je kaart is prachtig geworden en weer denk ik ...je had hem MOETEN kopen, hahaha! Ik mag hem lenen en vaak door mijn Cuttlebug draaien dus uiteindelijk ben ook ik happy!

    Liefs, Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een schatje.
    De combi Magnolia, Tim Holtz en Maja Design is zo gaaf!

    gr, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind het een prachtig kaartje, Angela.
    Hij is perfect.
    Groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hier idem Angela, en dit is niet de enige stans die ik heb liggen, het lijkt wel verzamelwode maar ik MOT al die stanzen van Tim hebben gewoon, erg hè!!!
    Maar de klok ja, die heb ik dus echt bewust gekocht om mijn nieuwjaarskaarten mee te gaan maken, is dat misschien een tip!

    Dit kaartje is echt schattig, lief je magnoliaatje, en inderdaad jammer dat ik je niet gezien heb op de beurs, een volgende keer beter. Gelukkig weten we elkaar via onze blogs te vinden.

    Lieve groet,
    Marjolijn.

    Oh ja en je kinderfeestje!GE-WEL-DIG!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Haha, klinkt bekend in de oren! Ik heb deze stans ook al vaak in mijn handen gehad bij Carla, maar weet dan ook niet zo goed wat ik er mee moet (hoe gaaf ie ook is), maar als ik dan dit kaartje zie, heb ik al spijt... Hij is heel erg mooi geworden. Het papier is ook prachtig! Tot morgen!

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauuuw wat is hij super mooi geworden ik heb hem ook nog steeds in de kast liggen en nog niets meegedaan. Ik ben benieuwd naar je tasje

    gr hetty

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wat een prachtig kaartje!

    erg mooi met die klok!

    gr regina

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een prachtig kaartje zeg, heel mooi!!!! Ik heb die klok ook en het is hetzelfde verhaal... nog niets mee gemaakt maar als ik dit dan weer zie denk ik: ga er ook eens mee aan de slag!!! Ik denk dat ik hem vaker ga gebruiken als het straks tegen kerst loopt, mooi voor een oud en nieuw kaartje met zo'n klok toch??

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Nou dat mag je best zeggen hoor want het tasje wat er bij gaat komen zal er vast net zo mooi uit gaan zien als je kaartje!!!
    En wat je zegt over de stans... dat idee heb ik ook ...dus het is nog steeds koop ik 'm wel, koop ik 'm niet.... :)
    Liefs, Agnes

    BeantwoordenVerwijderen
  11. wow zeg supergaaf kaartje Angela ! prachtige kleurtjes en prachtig geheel ! Liefs, Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  12. ach Angela,

    je kent mijn verhaal met de klok..... die twijfel...... over alles.... gggrrrr

    maar je kaartje daar heb ik geen twijfel over... ja hoe ik het moet noemen... mooie te gek prachtig geweldig super gaaf tja eigenlijk te veel om op te noemen.

    het tasje erbij maakt het weer helemaal compleet... je bent een kanjer met zulke projecten!!

    liefs Saskia

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela