Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

donderdag 5 augustus 2010

Eindelijk weer even een berichtje

van mijn kant. En ja... ik weet het. Het is ondertussen al weer meer als een maand geleden, maar heb ook een behoorlijk turbulent maandje acher de rug.
9 Juli is mijn opa toch eigelijk heel onverwachts overleden en opa was héél speciaal voor mij. Ik heb het er ook behoorlijk moeilijk mee gehad en nog.
Na de uitvaart ben ik in een sollicitatieprocedure terecht gekomen waar ik uiteindelijk ook aangenomen ben en waar ik 2 weken geleden ook meteen begonnen ben met werken. Dit was allemaal een beetje veel van het goede en ben dan ook heel erg blij dat ik vanaf maandag lekker vakantie heb en de boel eens even goed kan laten bezinken.
Maar toch kan ik nog een aantal kaartjes laten zien. Deze heb ik al een tijdje geleden gemaakt voor de Scrapheap, maar nog niet geplaatst hier. Het zijn 3 kaartjes die ingekleurd zijn met de copics en de opdracht was om ze rustig en "simpel" te houden en maar 2 dessins te gebruiken.


Volgende week dus lekker vakantie en ik hoop echt dat ik dan weer even heerlijk aan de freubel kan gaan. Heb meer als een maand niks gedaan, maar ja...er komt ook weinig uit mijn handen op het moment.
Voor nu bedankt voor het langskomen en tot snel weer.

11 opmerkingen:

 1. Hoi Angela, je kaartjes zijn leuk, lieve stempels en leuke papier combinaties. Neem lekker je rust en ontspanning en probeer het een plekje te geven. Je hobby neemt misschien de onrust weg. Veel sterkte daarbij toegewenst.
  Groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi angela, nog gecondoleerd met het verlies van je Opa, veel sterkte met het een plekje geven, dat valt niet mee als iemand je zo diierbaar is. fijn dat je weer een baan hebt, dat is een lichtpuntje en vakantie is natuurlijk heerlijk en om even bij te komen heel goed. Het zijn weer superleuke kaartjes, dat ben je niet verleerd in die periode.
  Heel veel groetjes,
  Marjolijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hallo Angela,
  gecondoleerd met het verlies van je opa,
  ik denk dat je veel kracht kan halen aan zijn herinneringen, heel veel sterkte,
  je kaartjes zijn weer wondermooi gemaakt,
  vooral de eerste vind ik super:)
  groetjes nonna

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterende kaarten Angela.
  Heel veel sterkte met alles meis.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve Angela,

  Het zijn prachtige kaartjes!! Simpel is super hoor!!

  Sterkte en een fijne vakantie, geniet ervan, je hebt het verdiend!!

  liefs Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel sterkte Angela,om je verdriet te verwerken,en een beetje hobbyën wil misschien wel helpen,ook al kun je je hersens niet zo goed gebruiken.En een baan?? dat is wel leuk,is het iets in je buurt?En je kaarten zien er ondanks alles goed uit hoor.Ik wens je toch een fijne vakantie toe.

  Groetjes Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke en mooie kaartjes Angela.
  Geniet van je vakantie.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie kaartjes heb
  je gemaakt en nog gecondoleerd met
  je opa.

  gr htty

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Angela, Nog gecondoleerd met je opa en nog van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan. Tja, het leven kan raar lopen... Je kaartjes zijn weer bjoeties! Nu maar lekker genieten van je vakantie hoor, even bijtanken :)
  Liefs, San

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jij hebt inderdaad een onrustige tijd achter de rug! Fijn dat je nu wat vakantie hebt en tijd hebt voor jezelf. Veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wowww, die had ik allemaal niet niet gezien, ik vind ze weer schitterend geworden hoor meis, stuk voor stuk :)

  Nu eerst maar even genieten van je vakantie !!!!

  liefs Astrid

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela