Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

vrijdag 13 maart 2015

Ondertussen zijn we weer bijgekomen van 3 geweldige dagen op de KnotsGekkeKaarten in Den Bosch. Sjonge jonge, wat heb ik ervan genoten. De koffer is weer uitgepakt en de Fabertjes liggen weer klaar voor de volgende afbeelding. In een volgende blogpost laat ik jullie zien wat ik gekleurd heb. 

Hebben jullie trouwens de Kleurwedstrijd van GeWe Hobby al gezien? 
Kijk op www.ge-we.nldownload de kleurplaat en win een supergave prijs. 

En dan heb ik nog een kaartje voor jullie. 
Deze winterwant heb ik enige tijd geleden gemaakt maar nog niet hier laten zien.


Het papier wat ik gebruikt heb is een restje van Maja Design en met een bijpassend Nostalgisch plaatje krijg je al snel een leuk geheel. Verder heb ik nog een wat oudere stans gebruikt van Memory Box, de veertjes van Noor!, een tekststempel van Magnolia en een bloementoefje en een kantje om de winterwant af te werken. 

Voor nu bedankt weer voor het langskomen en tot de volgende keer. 


2 opmerkingen:

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela