Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

woensdag 16 juli 2014

Dat verdient een bloemetje

Af en toe wil je gewoon eens een kaartje maken zonder dat je er een speciaal doel voor hebt. Een kaartje wat je eigenlijk voor iedere gelegenheid kunt gebruiken en volgens mij is me dat deze keer aardig gelukt.


Ook deze keer heb ik gebruik gemaakt van Maja Design "Vintage Autumn Basics" in combinatie met een afbeelding van Pion's "From Grandma's Attic".
Dit kaartje ook weer afgewerkt met een bloementoefje  en een blaadje gestanst met een Noor! mal, een 'Woordlabeltje' van Dutch Doobadoo, de ondertussen welbekende Chickenwire van Die-namics en wat plakpareltjes als finishing-touch.

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela