Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

zaterdag 28 december 2013

De kerstdagen zijn inmiddels alweer achter de rug en zoetjes aan kunnen we ons weer op gaan maken voor de jaarwisseling. Ook in deze december maand heb ik een lichte Time Out gehad wat betreft de freubelarij, maar ... er is toch nog wat uit mijn handen gekomen. De aftrap voor 2014 is een Tag en deze heb ik gemaakt met de schitterende nieuwe lijn van Maja Design 'Vintage Frost Basics'. Deze lijn vind ik zo ontzettend mooi, daar zullen jullie vast nog het een en ander van zien het aankomende jaar. Verder heb ik gebruik gemaakt van een Vintage afbeelding van Pion 'From Grandmas Attic', de sierlijke ovaal van Noor! Design, een afdrukje van de ondertussen welbekende 'bingostempels' van Noor! en verder nog wat frutsels uit eigen voorraad.

Ik hoop dat deze tag jullie weer wat inspiratie geeft.

Verder wil ik nog graag even van de gelegenheid gebruik maken om iedereen een gelukkig, gezond en een creatief 2014 te wensen. 

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer! 

3 opmerkingen:

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela