Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

donderdag 9 mei 2013

Joy & Love

Gisteravond hadden we op de club van Tiets  een Scrap on Line die werd gegeven door Nathalie. Helaas viel achteraf gezien mijn afdrukje net wat te groot uit en dat zat me niet helemaal lekker. Dus... afdrukje eraf gepeuterd en met dezelfde basis en materialen een nieuw kaartje gemaakt. 


Het papier wat ik gebruikt heb is een oudere lijn van 'All my Memories. Het BildMalarna stempeltje "So Lovely" heb ik afgedrukt op Perfect Colouring Paper en ingekleurd met Faber Castell. De Bingo-stamps van Joy! vond ik zo leuk en weer eens wat anders dat ik deze mezelf van de week cadeau heb gedaan. In het strikje heb ik een bedeltje gehangen met de tekst 'made with love'.


Ook deze keer de binnenkant van de kaart maar eens beplakt en met een Nestabilities 'Floral Ovals' een mooi frame gemaakt waar je je persoonlijke boodschap op kwijt kunt. De Postcard stempel is uit een eerdere Magnolia serie.

Aan de linkse binnenkant heb ik een naamstempel gezet met Versamark bestrooid met 'Clear' Embossingpoeder en met de heattool verhit. 

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

5 opmerkingen:

 1. Een aan alle kanten super mooie kaart met een dot van een plaatje Angela!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. erg mooie kaart!
  Liefs lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heel leuke kaart, Angela! heel erg lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kaart Angela.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kaart, en helemaal af zo met de beklede binnenkant en je naamstempel ziet er gaaf uit zeg! Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela