Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

vrijdag 22 februari 2013

Winter Wishes


Met het schitterende papier 'Vintage Winter" van Maja Design nog maar een kaartje gemaakt. Er zullen er nog wel een aantal volgen want blijf het zo'n mooie lijn vinden. 


Magnolia Tilda is al een wat oudere stempel, maar vond 'm heel goed bij deze lijn passen. Ik heb het afdrukje ingekleurd met de Faber Castell. Verder nog wat Spellbinders gebruikt en een bannertje van  Tim Holtz

Ik ga nu snel verder met de voorbereidingen van de cursus 'Inkleuren met Potloden'. Wil je hier meer over weten klik dan >hier<. Woensdag 27 maart is een extra instroomavond en er is nog een plaatsje vrij om vervolgens de resterende avonden met een hele gezellige groep te volgen. 

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

5 opmerkingen:

 1. Gaaf papier en super kaartje heb je er zo mee gemaakt Angela!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig Angela, deze kaart, mooie papier en schitterend gemaakt.
  Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kaart! Leuk gemaakt! Fijn weekend!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooooohhhh wat super en zoooo toepasselijk. Het is hier ijskoud, vind ik!!! Mooi hoor in die kleuren!! Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela