Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

zaterdag 26 januari 2013

Winter Wishes

Eindelijk weer eens een kaartje van mijn hand. Niet dat ik de afgelopen weken niets heb gedaan, maar die kaartjes kan ik nog even niet laten zien.

Tijdens de sneeuwbuien van vanmiddag heb ik eindelijk dit kaartje af kunnen maken. Het afdrukje had ik vorige week al gekleurd maar het kaartje erom heen maken kwam er maar niet van. 


Deze kaart heb ik gemaakt met het schitterende papier van Maja Design "Vintage Winter" en het Magnolia-afdrukje is ingekleurd met Faber-Castell. Om het geheel wat op te halen heb ik een aantal Noor!-mallen en DooHickeys gebruikt. De meeste materialen zijn verkrijgbaar bij GeWe-hobby

Ik ga snel weer verder. Er liggen nog wat opdrachtjes die in februari af moeten. 

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!


6 opmerkingen:

 1. Erg mooie kaart Angela, en mooi gekleurd met Faber.
  Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was ook wel weer echt freubelweer, bah wat een sneeuw alsof er al niet genoeg lag!!!! Maar volgende week wordt het bijna 10 graden, daar word ik vrolijk van net als van jouw mooie kaart!!!

  Liefs, Irene

  BeantwoordenVerwijderen

 3. Wat een mooie kaart! En echt nog winters met mooie kleuren ingekleurd.
  Liefs lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw Angela, je kaart is werkelijk een topper! Lieve groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela