Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

zondag 2 december 2012

Seasons Greetings (1)

Eindelijk ... na een hele drukke novembermaand keert hopelijk de rust weder in huize Kleinendorst en kunnen we af en toe weer even genieten van een uurtje freubeltijd. 

Dit kaartje heb ik in oktober nog gemaakt met een papierlijn die ik nog van vorig jaar had liggen. De naam en serie ervan ben ik kwijt, maar weet nog wel dat ik het    afdrukje heb geleurd met de Derwent Coloursoft. 


Het kaartje heb ik ook nog in een gespiegelde variant gemaakt met een ander afdrukje. Deze plaats ik in de loop van de week, dus... hou mijn blog mee in de gaten.

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

8 opmerkingen:

 1. Wat een leuk kaartje! Heel mooi! Fijn dat het daar weer wat rustiger is. Kon ik dat ook maar zeggen... Ik ben benieuwd naar je volgende creatie!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat het wat rustiger is geworden voor je, hier is de rust van schilder na de waterschade ook weergekeerd, sinds dit weekend niet meet schilderen, hoe lekker is dat.
  Je kaart is erg mooi geworden en het gekleurde ook.
  Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lief kaartje Angela en eindelijk een beetje rust, geniet er van!!!

  Liefs, Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lief kaartje Angela!
  Liefs, San

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kaart Angela.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela