Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

vrijdag 26 oktober 2012

Merry & Bright

De voorraad van de kerstkaartjes begint een heel klein beetje te stijgen, maar heb nog lang niet genoeg. Ik vrees dat er dit jaar weer wat kaartjes bijgekocht moet worden. 


Dit kaartje is gemaakt met een wat oudere lijn van Basis Grey 'Figgy Pudding', een digi van Silvia Zet ingekleurd met Derwent Colorsoft, een tekststempeltje uit de oude doos, een bloementoefje en natuurlijk weer een stans gebruikt Tim Holz. 

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

8 opmerkingen:

 1. lief.. mooi kaartje!! ik kan het geduld niet vinden om aan kerstkaarten te beginnen hihi. wil nog helemaal geen winter....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leukerd Angela en die Heidi is ook zo'n dotje!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lief kaartje. Leuk afdrukje. Fijn weekend! Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een mooie kaart, Angela.
  Die digi's van Sylvia Zet zijn ook zo leuk!

  groetjes, Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha angela
  Wat een mooie kaart! Leuk met die sneeuwvlokjes.
  Gr. lynda

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela