Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

vrijdag 10 februari 2012

Een echt winterkaartje ...

kan nu dus echt niet ontbreken en ben met een wat oudere lijn van Bo Bunny maar weer eens lekker aan de slag gegaan. Van deze lijn had ik nog behoorlijk veel liggen en tsja... er niks mee doen is ook zonde.


Het afdrukje is een oudje van (volgens mij) Belles 'n Whistles en heb ik ingekleurd met de Derwents. Ik heb ooit op een of ander beurs een aantal stempels van deze serie gekocht en ik blijf ze nog steeds leuk vinden. En zeker met dit winterse weer.  

Ik heb nog een kaartje gemaakt met deze papierlijn en ook weer een stempelafdrukje uit deze serie, maar die plaats ik later. 

Een heel fijn weekend allemaal en voor als je het ijs nog op gaat, doe voorzichtig

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

5 opmerkingen:

 1. Zeker jammer om dat papier en stempeltje maar te laten liggen Angela, je kaartje is hartstikke leuk en net zo BRRR als buiten!!!!

  Fijn weekend, Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kaartje, Angela.

  Groetjes,
  Sjanie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heel mooi winterkaartje, prachtig papier!
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook oude stempels en papieren lijnen blijven mooi hoor!
  Schitterend kaartje heb je ermee gemaakt!
  liefs, Agnes

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela