Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

maandag 2 mei 2011

Nieuwe kansen, nieuwe ronden.

Gistermiddag had ik onderstaand kaartje geplaatst en vervolgens had ik Google Chrome geïnstalleerd in de hoop dat het Bloggen en Cluppen wat soepeler zou gaan. Helemaal blij was ik want het werkte perfect. Todat ik vanmorgen mijn blog wilde openen en tot de conclsusie kwam dat er een vet virus op mijn blog was gekomen. Kon niks meer op mijn eigen blog. Na een paar fikse virusscans en Google Chrome verwijderd te hebben kan ik er weer op, maar heb wel voor de zekerheid het berichtje van dit kaartje en de reacties verwijderd. Ondertussen is wel alles weer helemaal schoon alleen mijn handtekening moet ik voortaan handmatig invoegen. Helaas ben ik dus weer terug bij Internet Explorer en zal weer geduld moeten opbrengen om een blog of een clup te kunnen openen. Als er iemand is die hier nog tips voor heeft dan hoor ik het heel graag. Maar afijn....dit kaartje had ik dus geplaatst omdat het mijn bijdrage is voor de nieuwe digi-challenge bij Tiets. De digi-afbeelding is gekleurd met de Derwents en met wat restjes van het clubdagpakket heb ik het kaartje gemaakt. Ik ga vanavond weer een poging wagen om 2 kerstkaartjes af te maken. Die liggen er al meer als een week en kom er op de een of andere manier niet aan toe om ze even af te maken.
Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

10 opmerkingen:

 1. Ik hoop dat je snel een oplossing vind waardoor cluppen sneller gaat. Prachtig kaartje heb je iig gemaakt met de digi, heel mooi en prachtig papier ! Knuf, Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaart Angela,leuke stempel,mooi ingekleurd.
  Heel mooi papers.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Angela,

  gisteren had ik al geschreven dat je kaartje prachtig is maar nu ik lees dat je nog steeds niet happy bent met de pc....heb je al bij Sandra (Srappoint) aan de bel getrokken?? Zij weet altijd zoo veel maar waarschijnlijk vertel ik je hiermee niets nieuws want jullie kennen elkaar vast wel via Tiets en haar club.

  Succes en sterkte ermee, Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lief kaartje Angela!

  Enne ...je clubdag project vind ik helemaal te gek geworden! Wat een "puist" werk zal dat geweest zijn! :) Maar zoals je dat gedaan hebt met de foto's van je kids helemaal TOP!!
  Liefs, Agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. je kaartje is super hoor. Ik hoop dat je snel een oplossing vind voor je probleem met pc... als iets niet lekker werkt word ik daar kriebelig van.

  liefs Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Angela, Ik ben ook maar direct volger van je geworden. Wat een leuke blog heb jij! Wellicht weer tot snel! Groetjes, Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hoop dat je internetproblemen inmiddels opgelost zijn. Het kaartje is een plaatje! Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. dank je wel voor je reactie op me blog angela. was gisteren hier al geweest om je te gaan volgen maar al de volgers waren weg, ook op me eigen blog maar nu gaat het dan weer om aan te melden.


  je kaart is prachtig angela!

  lieve gr. marja

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kaart, en zoveel te zien!
  Groetjes, Johanna

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Angela, ik weet niet of je het nog leest.....maar voor morgen heel veel plezier in Doorn samen met Simone! Geniet van jullie "zoesen" dag/weekend !! :)
  Liefs, Agnes

  haha,schrijf het toch wel goed zo??

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela