Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

donderdag 22 april 2010

Gisteren een easelkaartje gemaakt....

met het schitterende papier van BoBunny, en natuurlijk mag Tilda daar niet op ontbreken. Morgen gaat ie naar plaats van bestemming en ik hoop dat de ontvangster het kaartje leuk vind. Ik persoonlijk vind 'm erg mooi geworden, hihi, een beetje trots zijn op jezelf mag af en toe best vind ik. Vanmiddag hoop ik een begin te kunnen maken aan een nieuw kaartje, maar aan de andere kant moet ik ook nodig weer eens aan de slag voor de kerstkaarten. Het jaar is nog niet half om en loop nu al achter voor de kerstkaartenaktie van Tiets. Voor nu wens ik iedereen een hele fijne dag verder en geniet van wat de plannen zijn. Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

9 opmerkingen:

 1. HOI

  wat een mooi kaartje en het papier is ook ergggg mooi!!

  gr regina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een super mooi kaartje, prachtige kleuren en een schattig stempeltje.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je mag er ook trots op zijn hoor , ik vind hem prachtig!!
  Liefs Tiets

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is heel mooi! Ik heb het papier ook in mijn handen gehad, omdat ik het erg mooie kleuren vind hebben. Ik wens je een fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hier zal de ontvanger vast blij mee zijn.
  Het is een schitterend kaartje geworden.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtigggg Angela!!
  Liefs, San

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind hem helemaal super hoor Angela, dat papier blijft ook zo mooi he :)
  liefs Astrid

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela