Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

zaterdag 31 oktober 2009

oohhh Gelukkig... kan nu wel zeggen

dat ik me een stukje prettiger voel en heb vanmiddag heerlijk op mijn gemak een kaartje af zitten maken. Vorige week was ik er aan begonnen toen we een beheerstersdagje hadden van "Kaarten maken bij Tiets" bij Angelique. Liek had een 'Scrap on Live' georganiseerd en natuurlijk had ik mijn kaartje die middag niet afgekregen. Maar dit is uiteindelijk het resultaat geworden. Wel jammer dat de kleuren van het papier niet echt mooi overkomen. In werkelijkheid zijn ze veel warmer. Het papier is een lijn van Imaginisce uit 2007. Ik heb het altijd zonde gevonden om mijn mes erin te zetten, maar ja...bewaren is ook nogal wat dus dan toch maar het mes erin. Ik persoonlijk vind het hele mooie warme lijn en dat past wel bij me. Ik hoop dat ik me vanavond nog even lekker in mijn hokkie kan terugtrekken. Heb nog een aantal kaartjes half af liggen en dat vind ik ook zonde. Eerst maar eens af gaan maken voordat ik weer aan iets nieuws ga beginnen. Voor nu wens ik iedereen een hele fijne zaterdagavond en wie weet kom ik morgen nog met een resultaat. Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

donderdag 29 oktober 2009

Extra workshop Scrapkaarten met Copics en Derwents

bij De Scrapheap in Sprang Capelle op woensdagavond 4 november en woensdagavond 18 november van 19.00 uur tot 23.00 uur. Wil je op de valreep nog een paar leuke kerstkaartjes maken en de techniek van de Copics en de Derwents op pikken meld je dan nog snel aan via mail of kijk even op de site van De Scrapheap Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

Ondanks dat ik zo ontzettend verkouden ben...

heb ik toch nog even een kaartje af kunnen maken. Het is een SoL-kaartje van vorige week van de club van Tiets. Ik ben helemaal weg van de stempels van Bild Malarna en dit is er dus eentje van. Het papier wat ik gebruikt is van Farm Fresh uit een CardKit van Simpel scrappen. Niet helemaal mijn ding en zou het ook nooit gekocht hebben, maar nu ik het zo zie valt het me niet tegen. De grijze bloem heb ik op advies van Monique gekleurd met de copics. Deze kleur had ik niet in mijn verzamelingen bloemen en tsja.. ik wilde toch iets met grijs. Volgens Monique zijn de witte bloemen dan ook heel goed op kleur te maken. Bedankt Monique, voor deze gouden tip. Ik ga proberen tussen de snotbuien door nog even een kaartje af te maken. Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

donderdag 15 oktober 2009

Award!!

Van Sandra heb ik deze award gekregen. Dank je wel San, en zal eens kijken of ik aan de regeltjes kan voldoen Deze award schijnt een paar regeltjes te hebben: -Zeg dankjewel tegen de geefster (heb ik hierboven gedaan) -Vertel 10 eerlijke dingen over jezelf (geen probleem) -Geef de award door aan 9 medebloggers (Oepsssss...... dat wordt moeilijk) 10 eerlijke dingen overmezelf: 1) ben ondertussen alweer 13 jaar getrouwd met Michael 2) en samen hebben wij een zoon van 9 en een dochter van 6. 3) ik heb totaal geen rust in de kont en kan dan ook echt niet genieten van een bankhangavondje (uitzonderingen daargelaten) 4) ik ben 's avonds dan ook meestal te vinden in mijn hobbyhokkie (ook weer met af en toe een uitzondering) 5) lust graag een sigaretje op zijn tijd 6) en tegen een bakkie koffie zeg ik ook geen nee. 7) mijn dag sluit ik 's avonds rond 23.00 uur af met een lekker glaasje rosé (en een sigaretje natuurlijk) 8) kan geen scrapwinkel verlaten met lege handen 9) heb een vreselijke hekel aan rommel. Wordt ik echt sjaggie van. 10) dat ik een geweldige leuke hobby heb en geniet van het netwerk wat er door is opgebouwd, en dat ik daar nog wel 10 punten over op kan noemen. Deze award doorgeven aan 9 andere bloggers gaat een probleem worden. Ben nog niet zo heel erg thuis in blogland en ik zie 'm ondertussen ook al overal voorbij komen. Dus dames (en misschien ook wel heren), heb je de blog nog niet mogen ontvangen, grijp je kans en neem 'm mee. Het is je van harte gegund. Wel wil ik 'm persoonlijk doorgegeven aan Carla van de Scrapheap! Carla, succes ermee! Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

We zitten weer op de helft van oktober ...

en de uitdagingskaartjes van deze maand staan ondertussen weer op de club van Tiets, dus ik mag ze nu ook hier plaatsen. Wederom één sketch, 2 kaartjes waarvan een kerstkaartje en de gespiegelde versie is een gewoon kaartje Afgelopen dinsdag heb ik de eerste workshop gedraaid met de Copics en de Derwents bij de Scrapheap in Sprang Capelle. Sjee wat was dat gaaf. We zaten met een groepje van 4 gezellige dames en ze waren alle 4 super gemotiveerd om het kleuren te leren. De eindresultaten mochten dan ook echt gezien worden en ik ging met een heel goed en tevreden gevoel weer riching huis. Schijnbaar was de Workshop dusdanig een succes dat ik net een mailtje kreeg van Carla met de vraag of ik er nog een wilde doen. Geweldig!!! En zeker als ik er bij vertel dat dezelfde Workshop op 14 en 21 november helemaal vol zit. Nu nog even de agenda's / kalenders naast elkaar gaan leggen om te kijken of er nog ergens een match in een datum zit, maar dat zal vast wel gaan lukken. Ik ga weer verder met een volgende uitdaging en wens iedereen een hele fijne en leuke dag toe. Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

donderdag 8 oktober 2009

Voor de verandering weer 2 kerstkaartjes gemaakt

Als eerste pocket met verborgen labels. Dit was een patroontje van Marja wat ik al ontzettend lang had liggen en er maar niet aan toe kwam om het uit te werken. Eindelijk is het dan toch gelukt en ik moet zeggen dat het een geweldig leuk model is om te maken. De foto's zijn niet echt duidelijk, maar dat mag de pret niet drukken. De pocket in zijn geheel. en dit is het label wat er inzit. Het afdrukje is gekleurd met de Derwents Het kaartje hier onder was een SoL-kaartje op de club van Tiets. Het was een hele leuk SoL, maar achteraf gezien had ik mijn kleuren anders moeten bepalen. Maar ja...dat is nou juist het leuke van zo'n Scrap on Line. Je weet nooit van te voren hoe het geheel uitpakt. Ik ga snel weer verder met wat huiswerkopdrachtjes. Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

vrijdag 2 oktober 2009

Mijn voornemen was dus ...

om vaker iets te plaatsen op mijn blog. Sinds de laatste keer en nu zit dus, werkelijk waar, nèt geen maand tussen. Goed hè??? Het begin van mijn voornemen is er dus, maar.... kan eigenlijk best vaker, niet dan? Gelukkig kan ik jullie wel bewijzen dat ik niet stil gezeten heb. Een kerstkaartje voor de kerstaktie op de club van Tiets. En nog één, Weer een kerstkaartje voor de aktie, maar nu met thema "Goud van Oud". De scrappers onder ons zullen vast wel zien waar 'm dat in zit. Voor de verandering nog een kerstkaartje voor de aktie, maar deze keer in de vorm van een SoL gemaakt. en weer één, nu voor de uitdaging van oktober, en een gespiegelde versie van op de kerstkaart. Alle thema's en uitdagingen zijn dus te vinden op de club "Kaarten maken met Tiets" Tussen de bedrijven door heb ik ook nog 4 workshopkaarten gemaakt voor de Workshops die ik ga geven bij de Scrapheap, maar helaas... die laat ik nog even niet zien. Wil je hier meer over weten, klik dan hiernaast even op de link van de Scrapheap en daar kun je meer info vinden over de workshops Copics en Derwents Voor a.s. dinsdag moet ik nog een workshopkaart maken voor de mijn maandelijkse (3d)freubelclub, verder staat er nog een huwelijkskaart in de agenda die gemaakt moet worden voor 24 oktober, 4 kaarten voor de kerstaktie van oktober (en heel misschien ook alvast voor november), een workshopkaart voor de maandelijkse (3d)freubelclub voor november en ik moet vast gaan brainstormen voor een mooie workshopkaart die ik in januari / februari mag gaan geven bij de Scrapheap (meer infor hierover volgt later) Sjonge jonge jonge, waar haal ik toch in godsnaam alle tijd vandaan. Ik zou het werkelijk waar niet weten. Hebben jullie misschien eent tip of een idee? Zo ja, dan hoor ik het graag. Oh ja... en dan ben ik ook nog vreselijk aan het brainstormen om een "scrapcard-cursus"van de grond te krijgen waarbij iedere week een specifieke techniek of model/thema aan bod komt. Wil je hier meer over weten, laat dan een berichtje achter. Ik ga weer snel verder, al weet ik niet waar ik moet beginnen. Iedereen een heel fijn weekend en geniet ervan. Ik ga morgen samen met mijn dochter (6) en mijn zus naar de open dag van GeWe hobby in Nederhemert. Ik hoop maar dat Quincy het leuk vindt, anders is mijn dag ook naar zijn gallemiezen. Wordt vervolgd..... Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer Liefs,