Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

donderdag 29 oktober 2009

Ondanks dat ik zo ontzettend verkouden ben...

heb ik toch nog even een kaartje af kunnen maken. Het is een SoL-kaartje van vorige week van de club van Tiets. Ik ben helemaal weg van de stempels van Bild Malarna en dit is er dus eentje van. Het papier wat ik gebruikt is van Farm Fresh uit een CardKit van Simpel scrappen. Niet helemaal mijn ding en zou het ook nooit gekocht hebben, maar nu ik het zo zie valt het me niet tegen. De grijze bloem heb ik op advies van Monique gekleurd met de copics. Deze kleur had ik niet in mijn verzamelingen bloemen en tsja.. ik wilde toch iets met grijs. Volgens Monique zijn de witte bloemen dan ook heel goed op kleur te maken. Bedankt Monique, voor deze gouden tip. Ik ga proberen tussen de snotbuien door nog even een kaartje af te maken. Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

6 opmerkingen:

 1. mooi kaartje Angela...zo tussen je snotbuien door...dank voor het delen van het idee om een witte bloem kleur te geven met de Copics!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaart geworden Angela. Echt top. Beterschap met je verkoudheid.... zorg je wel als je moet niesen dat je een zakdoekje onder je neus hebt. Voor je het weet kun je het van je kaart schrapen. WHAHAHAHAHAHAH... jasses... hihihihihi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knap van je hoor meis, ondanks dat je je zo ellendig voelt, dan toch nog een hele mooie kaart maken, helemaal toppie !!!!
  liefs Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Margreet, dank je wel hoor. Enne...de eer van die bloem gaat naar Monique hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahahaha, Karin, dat wordt dan snot scrappen. Kan een heel apart effect geven. hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dank je wel, Astrid, en gelukkig gaat het al ietsiepietsie beter met me.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela