Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

zondag 3 mei 2009

Hier dan eindelijk weer eens een aantal kaartjes

en zoals je ziet komen hier de 3d-vellen ook nog wel eens uit de kast.
2 Maanden geleden hebben wij met overtollige huisraad en hobbymaterialen op een rommelmarkt gestaan en kreeg ik ook de vraag om herenkaarten mee te brengen. Daar zou heel veel vraag naar zijn en dus goed te verkopen.
Nou zo gezegd zo gedaan en ik ging aan de slag met een massaproduktie herenkaarten.
In een kleine 3 weken had ik er zo'n 30 klaar, maar ik plaats alleen de 3 mooiste hiervan.
Aan het einde van de dag had ik om precies te zijn 2 kaarten verkocht en dan ook nog eens GEEN herenkaart.
Jammer, maar helaas! Al het werk voor niks geweest, maar de heren in onze omgeving die jarig zijn zullen er blij mee zijn. Ook zij krijgen van nu af aan een kaartje van eigen hand. *~LOL~*
Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer Liefs,

5 opmerkingen:

 1. wauuuw angela, wat een schitterende mannenkaarten heb je gemaakt, vind het ook altijd reuze moeilijk om iets voor een man te verzinnen;)
  fijne zondag verder!

  liefs angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee Angelique,
  Vind ik ook moelijk hoor, en zeker voor een 3d'tje. In de scrapformule wordt het wel steeds makkelijker. Leuke stempels en er komen steeds meer papierlijnen die geschikt zijn voor de mannen onder ons.

  Jij ook een fijne zondag verder.

  Liefs, Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kaarten Angela,het is zo moeilijk voor die mannen hé?
  maar die van jou zijn super.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke kaarten zeg,en tja ook ik vindt mannenkaarten zoooooo moeilijk om te maken,maar dit idee met stropdas is wel heel erg leuk.
  groetjes emilie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou...ik vind ze hardstikke leuk hoor...ik heb een damesclub van jonge meiden van boven de 70 en die houden erg van mannen kaarten dus bij mij zijn ze heel populair! verder vind ik je kaarten allemaal heel mooi hoor! ik ga je volgen ok...kom je ook bij mij langs? groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela