Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

dinsdag 10 maart 2009

Yessss, de deadline gehaald.

Vandaag de laatste 2 kaartjes gemaakt met de stempellijn "Made by Boefje" en vanmiddag meteen naar Carla van "de Scrapheap" gebracht. Ik vond het een geweldig leuke uitdaging en ben benieuwd wat jullie van de kaartjes vinden.
Donderdag, vrijdag en zaterdag staat Ingrid Boef met haar nieuwe stempellijn op de "Knotsgekkekaartendagen" in Den Bosch bij de stand van "de Scrapheap"
Dus ga je nog naar Den Bosch breng dan even een bezoekje aan de stand. Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer Liefs,

3 opmerkingen:

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela