Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

vrijdag 9 januari 2009

O o o o o, I'm a bad blogger

Als eerste wil ik iedereen nog een heel gelukkig, gezond en vooral creatief 2009 wensen.
In de eerste week van januari heb ik niet echt veel gefreubeld, maar afgelopen maandag toch weer meegedaan met een Scrap on Line op de club van Tiets met dit als eindresultaat
In werkelijkheid is het kaartje veel en veel mooier, maar dat komt omdat de glans van het papier niet echt goed overkomt. Ik vind het een geweldige mooie papierlijn en er gaan nog zeker meer kaartjes van komen. Helemaal mijn stijl.
In de week voor kerst heb ik mezelf ook nog uit de naad zitten werken om een kaartje te maken voor de verjaardag van mijn zus Simone. De avond voordat wij richting Noord-Holland gingen was hij dan eindelijk klaar en kon het geheel nog mooi even drogen voordat ie in de envelop ging. Mijn zus is 2e kerstdag jarig en ik wilde absoluut geen "kerstkaart" maken voor haar verjaardag maar wel een winterse kaart en mag wel zeggen dat dat aardig gelukt is. Ikzelf was er aardig tevreden over
De foto's zijn niet helemaal je van het, maar ach...we moesten weg, dus toch nog ff snel de digi gepakt.
Ik hoop het weekend weer even lekker tijd voor mezelf te vinden en weer aan de freubel te gaan.
Voor nu wens ik iedereen een heel fijn weekend verder en geniet nog even van het heerlijke winterse weer. Volgende week schijnt het weer te gaan dooien en is het over met de ijspret.
Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer Liefs,

2 opmerkingen:

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en super dat je een berichtje achter laat.

XOXO
Angela