Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

vrijdag 24 december 2010

De laatste dag van '7 Tags for Christmas'

en dit is mijn bijdrage geworden.
Jammer dat het vrij kort dag was allemaal. Ik vond het zo leuk om te doen dat ik er best nog een aantal had willen maken voor deze challenge. Ook de reacties van de leden waren helemaal geweldig en waarschijnlijk zal Tiets volgend jaar nog wel met een vervolg komen.
Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

woensdag 22 december 2010

7 Tags for Christmas

Tiets kwam weer eens met een superleuk idee voor op de club. In plaats van de welbekende 12 tags for Christmas lanceerde zij het idee om 7 Tags for Christmas op de club te doen. Afgelopen zaterdag zijn we er mee begonnen en wij als team hebben allemaal een aantal voorbeeld Tags gemaakt die dan per dag worden geplaatst.
Deze 2 tags zijn mijn bijdrage tot nu toe geweest. Met nr 3 ben ik nog bezig en die hoop ik vanmiddag af te kunnen maken.
Voor nu bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

donderdag 9 december 2010

Geen kerst, maar wel een kaartje

Uit dezelfde papierlijn als de vorige (kerst) kaartjes is deze er nog uitgerold. Het was de bedoeling dat het toch wel een winterskaartje zou worden, maar alles behalve dat, dus heb er maar een 'zomaar' kaartje van gemaakt.
Bij deze Tilda ook weer een poging gedaan met de aquamarkers, maar vind toch echt dit papier veel te grof. Heb ondertussen het Cotman papier gehaald dus ga daar eens mee stoeien. Wat me wel opvalt is dat het in kleuren met de Aquamarkers toch ook wel heel erg leuk is. Mits je de slag te pakken hebt, natuurlijk. Ik zal de Distresspads ook maar weer eens te voorschijn halen.
Voor nu iedereen een hele fijne avond verder,
bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

vrijdag 3 december 2010

We komen er wel, maar het duurt alleen effe...

De kerstkaartproduktie loopt gestaag door en ik zit nu ondertussen op de 27. Nog lang niet genoeg, maar ja, helaas...kan er niks aan doen.
Ondertussen heb ik er weer wel 3 klaar.

Voor nu wens ik iedereen een heel fijn Sinterklaasweekend, bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!