Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

woensdag 20 oktober 2010

Een kerstkaartje gemaakt..

met een van de nieuwe Magnoliaatjes uit de kerstserie en de Cardkit van Simpel Scrappen. Het papier is "Jovial" van Basic Grey en het afdrukje heb ik gekleurd met de Derwents
Het kaartje is gemaakt naar aanleiding van een SoL van Sandra op de club van Tiets. Helaas heb ik wel mijn kaartje een kwartslag moeten draaien, want de Elandjes lagen op hun zij. Tsja...risico van het vak, zeggen ze wel eens.
Ik ga weer snel verder met de kerstkaartjes voor dit jaar, heb nog een flinke inhaalrace te gaan. Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

zondag 10 oktober 2010

Na weken ploeteren ....

kan ik dan eindelijk mijn project laten zien wat werkelijk waar bloed, zweet en tranen heeft gekost, slapeloze nachten en met op de valreep nog een gebroken C-plaat van de Cuttlebug.

Het project van de clubdag van Tiets







Voorkant boekje


Het op maat gemaakte doosje waar het boekje netjes in past.

Na weken van voorbereiding was gisteren dan eindelijk de clubdag en mochten alle voorbeelden van de workshop die de leden kregen getoond worden. Dit was mijn bijdrage waar ik eigenlijk best trots op ben dat ik zoiets voor elkaar heb gekregen. De voorbeelden van Tiets, Astrid & Saskia waren ook schitterend geworden en een lust voor het oog. Helaas konden Caroline en Marion er niet bij zijn wegens andere afspraken maar toch heeft Marion ook een schitterend voorbeeld gemaakt die nu op de clubhome van de club staat te pronken.

De clubdag was werkelijk waar een dag met een gouden randje waar we weer veel mooie herinneringen aan zullen houden. In totaal zaten we met 70 kakelende dames in de Viskom in Den Helder maar toen iedereen eenmaal het workshoppakket in ontvangst had genomen was de rust wedergekeerd en waren ze allemaal hard aan het werk om toch te proberen om er iets van af te kunnen krijgen. Nou, dat laatste is dus niet gelukt en de leden kunnen er nog lekker thuis mee aan de slag. Ik hoop echt dat er veel projecten afgemaakt zullen worden.

Nu kunnen we weer "tot de orde van de dag" en weer eens een heerlijk gewoon kaartje maken. Dit is er dus de laatste tijd gewoon niet meer van gekomen omdat alles draaide om het project, maar het was geweldig om te doen.

Voor nu wens ik iedereen nog een fijne avond verder en ik hoop snel weer eens een kaartje te kunnen plaatsen.

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!