Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

maandag 21 juni 2010

Copic Certificerings training

Gisteren morgen zat ik al vroeg in de auto samen met Carla van "de Scrapheap" op weg naar Houten voor de Copic training. Sjesus zeg, wat hebben we een geweldige dag gehad. Een schitterend materialenpakket, een prachtig cursusboek met heel veel informatie, tips en trics en alles was tot in de puntjes verzorgd. Echt een dag om op terug te kijken en een dag die ik heel graag wilde meemaken. Nu eens kijken of alles wat we geleerd hebben ook in de praktijk kunnen uitvoeren. Er zal nog best regelmatig het een en ander in de prullenmand terecht komen, maar een ding is zeker....oefening baart kunst.
Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

woensdag 2 juni 2010

En voordat je het weet is het weer juni...

en dat betekend natuurlijk weer de nieuwe uitdaging op "Kaarten maken met Tiets"

Het eerste kaartje heb ik meteen gekoppeld aan de verjaardag van een peuterneefje in augustus


en het 2e kaartje is de gespiegelde kerstversie.


Nu liggen er nog wat opdrachtjes op me te wachten en daar ga ik snel mee aan de slag. Voor je het weet is het ook weer juli.

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!